Otto van Beekhof

Otto van Beekhof richtte zich al tijdens zijn studie notarieel recht op het familierecht. Om zijn financiële kennis te verdiepen, heeft hij na zijn studie eerst enkele jaren als bankier gewerkt. Gedreven door het ondernemerschap, heeft Otto aansluitend diverse eigen bedrijven opgericht of andere bedrijven helpen uitbouwen. In deze jaren werkte hij in het Verre Oosten, Europa en Amerika.

Als anderen Otto omschrijven, dan prijzen zij vooral zijn zakelijke en persoonlijke intuïtie, zijn analytische vermogen en zijn onuitputtelijke energie om voor het beste resultaat te gaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Otto zijn echte uitdaging uiteindelijk in het familierecht gevonden heeft. Als advocaat is hij in staat moeiteloos te schakelen tussen het zoeken naar een gezamenlijke oplossing en –waar nodig- het verdedigen van uw belangen in een juridische procedure. Het voeren van onderhandelingen is een vaardigheid die Otto op het lijf geschreven is. Voor zijn cliënten heeft dit al menigmaal tot uitstekende resultaten geleid, zonder dat de gang naar de rechter nodig was.

Specialisatie

Otto heeft zich met zijn financiële en zakelijke achtergrond logischerwijs gespecialiseerd in de vermogensrechtelijke kant van de echtscheiding: de afwikkeling van complexere verdelingen of huwelijkse voorwaarden en zaken waarbij een van de echtgenoten een ondernemer is met een of meer eigen bedrijven. Veel zelfstandige ondernemers behoren om die reden tot zijn cliënten. Door zijn betrokkenheid en strijdlust komen ook de meer ingewikkelde omgangskwesties bij Otto terecht.

Mediator

Otto treedt ook op als mediator, waarvoor hij de specialisatieopleiding gevolgd heeft. Het spreekt voor zich dat Otto ook de specialisatieopleiding binnen het familierecht afgerond heeft.

Contact

Mocht u willen weten wat Otto voor u kan betekenen, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met hem opnemen. Ook een afspraak in de avonduren of in het weekend behoort tot de mogelijkheden.

E-mail: vanbeekhof@willemsparkadvocaten.nl
Telefoon: 020 364 03 10
LinkedIn: www.linkedin.com/in/ottovanbeekhof

Registratie rechtsgebiedenregisterVrijblijvend contact opnemen