Cyrille Ouwens

Cyrille Ouwens is een advocaat en mediator die volledig gespecialiseerd is in het familierecht. Per 1 januari 2024 heeft zij zich als partner aangesloten bij Willemspark Advocaten.

Kenmerkend voor Cyrille is haar analytische en oplossingsgerichte werkwijze, waarbij zij een betrokken aanpak heeft. Zij bijt zich graag vast in complexe juridische vraagstukken, zonder daarbij het doel en de belangen van haar cliënten uit het oog te verliezen. Samen met haar cliënten zoekt zij naar een oplossing.

Zowel in constructieve onderhandelingen als in de rechtbank voelt Cyrille zich op haar plek. Zij spant zich in om zonder tussenkomst van een rechter tot duurzame afspraken te komen. Daarbij heeft zij oog voor alle onderliggende belangen, waaronder de belangen van de kinderen. Indien het niet mogelijk blijkt te zijn om tot afspraken te komen – of indien een kwestie zich daarvoor niet leent – is de weg naar de rechtbank Cyrille niet onbekend.

Ervaring

Al tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid in Amsterdam heeft Cyrille zich gespecialiseerd in het familierecht. Zo heeft zij verschillende ervaringen opgedaan binnen zowel de advocatuur als de rechtspraak. In haar praktijk houdt Cyrille zich bezig met alle facetten van het familierecht; (echt)scheidingen en de gevolgen daarvan. Daarnaast heeft Cyrille veel procedures tot naamswijziging succesvol voltooid en staat zij cliënten bij in afstammingszaken (adoptie, draagmoederschap etc.).

Internationale scheiding

Indien er internationale aspecten zijn verbonden aan uw echtscheiding, dan bent u bij Cyrille eveneens aan het juiste adres. Zij staat expats in Nederland bij, maar ook Nederlandse expats in het buitenland. Daarnaast kan zij inlichtingen verschaffen over het Nederlandse familierecht ten behoeve van een procedure in het buitenland.

Opleiding

Cyrille is aspirant-lid familierecht van de vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Contact

Email: ouwens@willemsparkadvocaten.nl
Telefoon: 020 364 03 10
Mobiel: 06 43 01 37 54
LinkedIn: www.linkedin.com/in/cyrilleouwens

Registratie rechtsgebiedenregisterVrijblijvend contact opnemen