Echtscheiding

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis met grote financiële en persoonlijke gevolgen. U wilt uiteraard dat die gevolgen zo goed en efficiënt mogelijk worden geregeld. Aan de specialisten van Willemspark Advocaten kunt u uw belangen met een gerust hart toevertrouwen.

Wij kunnen voor u en uw echtgenoot samen optreden als mediator, maar u kunt ons ook inschakelen als advocaat. In het laatste geval behartigen wij alleen uw belangen. Dat kan door namens u met de advocaat van uw partner in overleg te treden en/of door namens u te procederen bij de rechtbank of het gerechtshof.

In welke hoedanigheid wij ook voor u optreden, onze werkwijze is altijd gericht op het bereiken van een lange termijnoplossing, zo mogelijk zonder een kostbare en langdurige juridische procedure.

Vrijblijvend contact opnemen

Onze hulp bij een echtscheiding

Onze advocaten zijn allen aangesloten bij de vFAS en hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van particulieren en ondernemers in echtscheidingsprocedures. Wij nemen uw zorgen uit handen, zowel op het juridische als op het praktische vlak, bijvoorbeeld in kwesties omtrent: (linkjes per bullet point naar de betreffende pagina)

Wilt u meer informatie over echtscheiding ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen