Lidmaatschappen

Willemspark Advocaten is het familierecht advocatenkantoor van Amsterdam en omstreken. Ons kantoor is aangesloten bij de volgende verenigingen:

de vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators

Wij zijn allen aangesloten bij de vFAS. Dit is de specialisatievereniging voor familierechtadvocaten en scheidingsmediators. De vFAS bewaakt de juridische en praktische kwaliteit van advocaten die binnen het familierecht actief zijn. De advocaten die lid zijn van de vFAS dienen te voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Zij dienen de specialisatieopleiding familierecht en de mediationopleidingen te hebben afgerond. Daarnaast dienen de advocaten ieder jaar diverse juridische en praktische cursussen te volgen om hun kennis op peil te houden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van de vFAS.

Vrijblijvend contact opnemen

DuRF

Stichting DuRF is het Nederlandse register van gespecialiseerde en ervaren juridische en psychosociale professionals die zich inzetten voor iedereen die te maken heeft met diverse gezinsvormen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van het DuRF.

Vereniging voor Internationale Kinderontvoeringsadvocaten

De vereniging bestaat uit leden die zich als advocaat hebben gespecialiseerd op het gebied van internationale kinderontvoeringen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de site van de vereniging voor internationale kinderontvoeringsadvocaten.

Vrijblijvend contact opnemen