Britt Stet

Britt is in 2019 begonnen aan de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Na het afronden van haar bachelor is zij de master Rechtsgeleerdheid, afstudeerrichting Privaatrecht gaan volgen. Britt zal haar master in juli 2024 afronden. Zij is bezig met het schrijven van haar scriptie over het beoordelingskader bij een bevel tot terugverhuizing en de proportionaliteit daarvan.

De vakken die Britt binnen haar master heeft gevolgd zijn volledig gericht op het familie- en erfrecht. Nadat zij tijdens haar bacheloropleiding in aanraking kwam met het familierecht was het voor haar duidelijk dat dit is wat zij graag wilde doen.

Tijdens haar studieperiode heeft Britt een student-stage gelopen om praktijkervaring op te doen in de advocatuur. Sinds oktober 2022 is Britt als secretaresse werkzaam bij Willemspark Advocaten. Vanaf januari 2024 ondersteunt zij het kantoor inhoudelijk als student-stagiaire.

Britt werkt graag complexe juridische vraagstukken uit om tot het beste resultaat te komen. Goed contact met cliƫnten vindt zij erg belangrijk.

Email: stet@willemsparkadvocaten.nl
Telefoon: 020 364 03 10
LinkedIn: www.linkedin.com/in/britt-stet

Vrijblijvend contact opnemen