Inga van der Bijl

Inga is in 2011 als advocaat & mediator begonnen bij een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Holland, waar zij meer dan twaalf jaar werkzaam is geweest. In 2023 is Inga in de maatschap Van Beekhof Bouma Reichmann toegetreden, dat per 1 februari 2024 verder is gegaan als Willemspark Advocaten.

Ervaring

Veel ervaring heeft Inga op het gebied van echtscheidingsprocedures – mede inhoudende de verdeling van huwelijksgoederengemeenschappen en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden-, alimentatieverzoeken, omgangszaken en gezagskwesties. Inga staat geregeld en graag ondernemers bij, en heeft veel ervaring met echtscheidingen waarin ondernemingen moeten worden gewaardeerd.

Ook staat Inga regelmatig erfgenamen, executeurs en legitimarissen in erfrechtkwesties bij.

Inga is een enthousiaste en bevlogen advocaat & mediator die het belang van haar cliënten altijd voorop stelt. Inga vindt het van groot belang dat het contact met haar cliënten goed is, zodat er sprake is van een fijne samenwerking. In overleg met haar cliënten stemt Inga de meest geschikte strategie af, waarbij zij te allen tijde het behalen van het beste resultaat in een zo kort mogelijke periode nastreeft. Inga schuwt een procedure niet, maar als blijkt dat er in overleg tot een oplossing gekomen kan worden zal zij dit altijd proberen te bereiken.

Opleiding en Nevenactiviteiten

  • Bachelor Nederlands recht aan de Tilburg University;
  • Master Privaatrecht en master Strafrecht aan de Tilburg University;
  • Juridische opleiding familierecht (vFAS);
  • Juridische specialisatieopleiding familierecht (vFAS);
  • Mediation opleiding (vFAS);
  • Inga is lid (rechtsgeleerde) van het College van Toezicht en het College van Beroep bij het Kwaliteitsregister Jeugd (het SKJ).

Mocht u willen weten wat Inga voor u kan betekenen, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met haar opnemen. Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Email: vanderbijl@willemsparkadvocaten.nl
Telefoon: 020 364 03 10
Mobiel: 06 17 16 58 10
LinkedIn: www.linkedin.com/in/ingavanderbijl 

Registratie rechtsgebiedenregisterVrijblijvend contact opnemen