Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd advocaat of mediator? Willemspark Advocaten (voorheen Van Beekhof Bouma Reichmann Advocaten) is opgericht in februari 2011. De advocaten zijn volledig gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Zij staan u graag bij, waarbij u kunt rekenen op een betrokken, deskundige en oplossingsgerichte werkwijze. 

Ons kantoor is in 2011 opgericht door Otto van Beekhof, Annelieke Bouma en Martin Weenink. Met ingang van 1 januari 2016 is de samenstelling van het kantoor gewijzigd en wordt de maatschap gevormd door Otto van Beekhof, Annelieke Bouma en Machteld Reichmann. Annelieke, Machteld en Cyrille zijn allen aangesloten bij de vFAS, de (specialisatie)vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.

Advocaat Annelieke is daarnaast als overlegscheidingsadvocaat aangesloten bij de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP). Elke advocaat en medewerker heeft zo zijn eigen specialisme, waarmee we u kunnen voorzien van de beste hulp en advies. Heeft u een gevoelige kwestie/ zaak? Onze advocaten helpen u ook graag met discrete vraagstukken.

 

FOTO’S