De juiste expertise nu, is van belang voor uw toekomst

Vaak zijn er meerdere manieren om tot een oplossing te komen. Gaat u bijvoorbeeld procederen of kiest u een vorm van overleg? En onderhandelt u met behulp van advocaten, via één mediator of met overlegscheidingsadvocaten in het kader van een ‘collaborative divorce‘ (overlegscheiding)? Of gaat het in uw geval alleen om een eenmalig advies of een second opinion?

Voor welke oplossing u ook kiest, u wilt uw toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien. Uiteindelijk gaat het om het te behalen resultaat. Door onze ervaring en specialisatie zijn wij in staat u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. En zijn die keuzes eenmaal gemaakt, dan is ook de uitvoering daarvan bij ons in goede handen. Wij zijn allen lid van de vFAS, de specialistenvereniging voor advocaten binnen het familierecht. Daarnaast bieden wij u gediplomeerde mediators en overlegscheidingsadvocaten.

Wij zijn er bovendien in getraind emoties te scheiden van de juridische aspecten van uw zaak. Dat stelt ons in staat om bij het maken van keuzes uw doelen voor de langere termijn helder voor ogen te houden, ook wanneer dat voor uzelf lastig is. Een overlegscheiding is namelijk altijd beter dan een vechtscheiding.

In welke hoedanigheid wij ook voor u optreden, wij gaan voor niets minder dan het best haalbare resultaat.

Vrijblijvend contact opnemen