Machteld Reichmann nieuwe partner bij Van Beekhof Bouma Reichmann familierechtadvocaten en mediators

Op 1 januari 2016 is Mr. Machteld Reichmann toegetreden tot de nieuwe maatschap Van Beekhof Bouma Reichmann. Met de toetreding van de ervaren familierechtadvocaat en mediator Mr. Reichmann verandert de naam van Van Beekhof Bouma Weenink in Van Beekhof Bouma Reichmann familierechtadvocaten en mediators (VBBR Advocaten), gevestigd in Amsterdam. Mr. Weenink heeft per eind december 2015 de maatschap verlaten. Mr. Reichmann is de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest in Leiden.

Mr. Reichmann: “Het is een prachtige stap. Het is fantastisch om te gaan samenwerken met twee ervaren partners die net als ik, zeer bevlogen en toegewijd met het vak bezig zijn. Wij zijn volledig thuis in het familierecht, maar hebben allen onze eigen specialisaties en manier van werken. Dat maakt VBBR familierechtadvocaten en mediators tot een uniek kantoor en ik ben trots daar deel van uit te gaan maken”.

Mr. Annelieke Bouma: “Wij zijn erg blij met de toetreding van Mr. Reichmann tot de maatschap. Machteld is net als wij een ervaren en gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat die bovendien haar specialistenopleiding cum laude heeft afgerond. Samen met Mr. Reichmann is Van Beekhof Bouma Reichmann nog beter in staat haar cliënten professioneel bij te staan in gevoelige en complexe familierechtzaken”.

Van Beekhof Bouma Reichmann familierechtadvocaten en mediators is een kantoor met zeer ervaren en gespecialiseerde familierechtadvocaten en mediators. Alle advocaten zijn aangesloten bij de familierecht specialisatievereniging vFas. Zij zijn actief op alle gebieden van het familierecht, zowel op nationaal als internationaal niveau.