Kantoor

Kantoor

Het kantoor Willemspark Advocaten | familierechtadvocaten en mediators bestaat sinds februari 2011 en is opgericht door Otto van Beekhof en Annelieke Bouma. Met ingang van 1 januari 2016 bestaat de maatschap uit Otto van Beekhof, Annelieke Bouma en Machteld Reichmann. Wij zijn gespecialiseerde familierechtadvocaten en/of mediators en op het hoogste niveau actief op alle deelgebieden van het familierecht.

Zowel voor nationale als internationale zaken kunt u bij ons terecht. Wij zijn het advocatenkantoor van Amsterdam en omgeving. Heeft u zaak een bepaalde spoed? Ook dan staan wij graag aan uw zijde.

Wij bieden u een vast aanspreekpunt bij een partner; een ervaren en betrokken advocaat die alle ins and outs van uw zaak kent. Als u dat wilt, kunt u bij ons ook afspraken buiten kantoortijden maken. Verder bestaat voor bepaalde kwesties de mogelijkheid om vaste prijsafspraken te maken. Wij geven ook advies over huwelijksvoorwaarden, waarmee u profiteert van onze ervaring als echtscheidingsadvocaten en grote problemen kunt voorkomen.

Willemspark Advocaten is op het hoogste niveau actief binnen het familie- en erfrecht. Daarnaast bieden wij ook hoogwaardige mediation, bijvoorbeeld voor uw scheiding. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons adres of neem contact op met onze advocaten. Samen bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact opnemen