Echtscheidingsadvocaat

Lukt het niet om de gevolgen van uw echtscheiding samen met uw partner te regelen? Heeft u geen idee waarop u bij scheiding recht heeft? Zijn er problemen ontstaan naar aanleiding van uw echtscheiding? Als echtscheidingsadvocaat staan voor u klaar om voor uw belangen op te komen.

Wij streven naar een duurzame oplossing, waarmee u zo snel mogelijk verder kunt. Een oplossing die recht doet aan uw belangen en u tegelijkertijd voldoende zekerheid geeft voor de toekomst.

Vrijblijvend contact opnemen

Wij helpen u bij de volgende zaken

Onze advocaten zijn allen aangesloten bij de vFAS en hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van particulieren en ondernemers in echtscheidingsprocedures. Wij nemen uw zorgen uit handen, zowel op het juridische als op het praktische vlak, bijvoorbeeld in kwesties omtrent:

  • het treffen van een zorgregeling met betrekking tot uw kinderen (in een ouderschapsplan);
  • het vaststellen van kinder- en/of partneralimentatie;
  • het gebruik van de echtelijke woning;
  • de verdeling van gemeenschappelijk vermogen (de gezamenlijke woning, bankrekeningen, polissen, auto’s, inboedel etc.);
  • de afwikkeling van uw huwelijksvoorwaarden, waaronder een eventueel verrekenbeding in huwelijksvoorwaarden;
  • de verdeling (“verevening”) van tijdens het huwelijk opgebouwd ouderdomspensioen.

Vrijblijvend contact opnemen

Voorlopige regeling scheidingsprocedure

Ook kunnen wij u bijstaan bij het treffen van een voorlopige regeling die voor de duur van de scheidingsprocedure geldt. Een voorlopige voorziening kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als u het niet met uw echtgenoot eens kunt worden over het voorlopig gebruik van de echtelijke woning, over de voorlopige verdeling van de zorg voor de kinderen en/of over een voorlopige kinder- en/of partneralimentatie.

Een procedure bij de rechtbank dient waar mogelijk voorkomen te worden, maar niet ten koste van uw belangen. Waar overleg strandt en procederen onvermijdelijk wordt schromen wij niet om een procedure te starten om voor uw belangen op te komen. Al onze advocaten hebben veel ervaring bij het voeren van procedures bij de rechtbank en het gerechtshof. Bij ons bent u dan ook in goede handen.

U kunt uw echtscheiding maar een keer regelen en dat kan u het beste meteen goed doen. Neem contact op met een van onze advocaten.